Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки ЗНО-2021 серед закладів загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради

Дата: 15.08.2021 22:43
Кількість переглядів: 484

На ЗНО у 2021 році серед закладів загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради зареєструвалися 411 учасників, проте через карантин та відміну обов’язкової ДПА не всі випускники з’явилися у пунктах тестувань. Найбільше уваги цього річ приділялося безпеці дітей та освітян під час ЗНО: на вході усі проходили температурний скринінг, а у приміщенні весь час всі присутні були в масках.

Нововведенням в 2021 році стала можливість здавати ЗНО з української мови та літератури, а також окремо тільки з української мови. Відтак, ЗНО з літературою обрали ті, хто планує йти на гуманітарні чи соціальні напрями.

Також у цьому році тест з математики був у двох рівнів – базовий і поглиблений. Перший був обов’язковим для всіх випускників, а другий складали ті, хто планує йти на технічні чи математичні спеціальності.

Наводимо вам результати ЗНО 2021 закладів загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради.

На ЗНО-2021 серед закладів загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради  реєструвалися 411 осіб. У тестуванні з української мови та літератури взяли участь 71 особа, з них 7 учасників пороговий бал не подолали. Тест з історії України написали 68 осіб, 20 не з’явилися. ЗНО з англійської мови склали 46 осіб, 8 осіб не подолали пороговий бал. На тест з біології з’явилося 14 осіб. Географію вирішали пройти 38 осіб, не склала 1 особа. Хімію відвідала 1 особа. Тестування з фізики відвідало 0 осіб.

І вперше було обов'язковим тестування з математики: його написали 80 осіб, але  21 учень не зміг набрати пороговий бал.

На приведених нижче діаграмах показані результати ЗНО-2021 у розрізі закладів загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень