Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу в Нерубайській громаді

Дата: 07.10.2021 13:45
Кількість переглядів: 1478

Фото без опису

З 28 вересня по 04 жовтня у закладах загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради відбувся Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

У Холоднобалківський заклад загальної середньої освіти до зустрічі з попередження та протидії булінгу залучилися працівники правоохоронних органів, органів опіки та піклування: Селіхова Катерина – в.о. начальника Управління соціального захисту та охорони здоров’я Нерубайської сільської ради, Зібровська Ніна – начальник Служби у справах дітей, Ніколаєв Олександр – начальник відділу надання соціальних послуг управління соціального захисту та охорони здоров’я, Коцур Ірина – старший інспектор ювенальної превенції Біляївського ВП ГУНП Одеської області.

Учням дев’ятих класів було цікаво дізнатись про наслідки, про відповідальність, про форми та види булінгу. Доповідачі цікаво вели дискусію з учнями та професійно давали поради на актуальні питання, наприклад, як треба реагувати на цькування, як впоратися з ситуацією самостійно, куди треба звертатись у разі загрозливої ситуації.

Булінг (цькування) – тривожна тенденція, особливо для сучасного дитячого середовища. Попередити булінг можна тільки у разі спільної роботи вчителів, батьків і всіх дорослих, які причетні до виховання дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень