Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! ПРОБНЕ ЗНО

Дата: 04.01.2022 10:20
Кількість переглядів: 202

До уваги осіб, які бажають взяти участь у пробному ЗНО-2022

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 січня до 22 січня 2022 року.

Вартість послуги із проведення пробного ЗНО в Одеському РЦОЯО у 2022 році складатиме 270 гривень за одне тестування. 

Докладніше ознайомитися з особливостями реєстрації для участі у пробному ЗНО можна у розділі «Пробне ЗНО-2022»

 

Особливості реєстрації на ПРОБНЕ ЗНО-2022

https://test-center.od.ua/wp-content/uploads/2021/12/Probne-ZNO-2022-reyestratsiya-1024x560.jpg

Особливості реєстрації осіб, які виявили бажання брати участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, та умови участі у пробному ЗНО 2022 року для Одеської та Кіровоградської областей

Угода публічної офертиЗавантажити

Кошторис вартості послуги із проведення пробного ЗНО у 2022 роціЗавантажити

1. Учасниками пробного зовнішнього незалежного оцінювання (далі – пробного ЗНО, ПЗНО) є особи, які створили на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – ОРЦОЯО) електронну реєстраційну картку-заяву для участі  в ПЗНО та вчасно здійснили оплату послуги ПЗНО.

2. Реєстрація учасника пробного ЗНО здійснюється ОРЦОЯО через мережу Іnternet після отримання від учасника електронної реєстраційної картки-заяви та надходження коштів за оплачену послугу проведення ПЗНО на розрахунковий рахунок ОРЦОЯО.

3. Реєстрація для участі у ПЗНО триватиме з 05 січня до 22 січня 2022 року.

4. Для реєстрації особа, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, повинна:

    4.1. Зайти на сайт ОРЦОЯО http://test-center.od.ua на сторінку «Пробне ЗНО- 2022».

    4.2  Ознайомитися з Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання та Угодою публічної оферти про надання Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти послуги з проведення процедури пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році.

    4.3 Уважно заповнити на сайті електронну реєстраційну картку-заяву, перевірити правильність зазначених даних та надати згоду на обробку персональних даних.

    4.4 Роздрукувати сформований PDF-документ із реєстраційним повідомленням, у якому буде зазначено логін та пароль для доступу до інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника ПЗНО», та квитанцією на оплату кожного замовленого предмета пробного ЗНО.

Радимо зберігати отримані логін та пароль у надійному місці для уникнення несанкціонованого доступу!

       4.5 Здійснити оплату протягом п’яти робочих днів після генерування квитанції, але не пізніше 25 січня 2022 року в установі будь-якого банку України.

УВАГА! Особа, яка здійснила оплату після 25 січня 2022 року, не підлягає реєстрації, а сплачені кошти повертаються на підставі письмової заяви у безготівковій формі.

    4.6 Зберігати квитанцію (чек), що підтверджує проведення операції оплати. Ідентифікація платежу здійснюється автоматично за кодом, який вказано в квитанції в полі «Призначення платежу». Він унікальний для кожного предмета та учасника пробного ЗНО. Звертайте увагу касира на обов’язкове внесення цього коду до поля «Призначення платежу». Якщо у призначенні платежу в квитанції не зазначені дані або зазначені неправильні дані, гроші не зможуть бути зараховані. Квитанція про оплату вважається підтвердженням ознайомлення та згоди з умовами організації та проведення пробного ЗНО.

    4.7 Проконтролювати надходження платежу до ОРЦОЯО в «Особистому кабінеті учасника ПЗНО». Якщо через 3 робочі дні після оплати надходження коштів не зафіксовано в «Особистому кабінеті учасника ПЗНО», особа має звернутися за телефоном інформаційної підтримки ОРЦОЯО (048-784-89-36, 0482-32-35-­09). Після надходження оплати за послугу проведення пробного ЗНО з кожного обраного Вами предмета реєстрація вважається завершеною.

5. Роздрукувати самостійно запрошення-перепустку, яке буде розміщено до 10 березня 2022 року в «Особистому кабінеті учасника ПЗНО». У запрошенні-перепустці буде зазначено час і місце проведення пробного ЗНО.

Пункти проведення пробного ЗНО будуть створені, як правило, в обласних та районних центрах та/або в містах обласного підпорядкування. Якщо в певній територіальній одиниці  (населеному пункті) у день проведення пробного ЗНО виявить бажання брати участь у пробному ЗНО менше, ніж 45 осіб (сумарно з усіх предметів), то  цим учасникам буде надано можливість проходити пробне ЗНО в іншому населеному пункті.

6. У разі неучасті особи у пробному ЗНО або порушення процедури проходження ПЗНО сплачені кошти не повертаються. Така особа має право отримати комплект тестових матеріалів пробного ЗНО, звернувшись у триденний термін за адресою пункту проведення ПЗНО, зазначеною у запрошенні-перепустці. У разі скасування проведення пробного ЗНО через причини, що не залежать від ОРЦОЯО (стихійне лихо, пожежа, техногенна катастрофа в день або переддень проведення пробного ЗНО, скасування проведення пробного ЗНО у поточному році центральним органом виконавчої влади, інші форс-мажорні обставини), учаснику буде відшкодована за його особистою заявою частина сплачених ним коштів за послугу ПЗНО, яка  розраховується відповідно до обсягу фактично виконаних робіт і понесених витрат.

7. У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест лише з одного предмета з переліку:

19 березня 2022 року – українська мова, українська мова і література;

26 березня 2022 року – історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), біологія, географія, хімія, фізика, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

УВАГА! Результат зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою 100-200 балів з предмета «математика (завдання рівня стандарту)» не встановлюється. Ви можете отримати лише результат за критеріальною шкалою    1-12 балів.

Допуск до пункту проведення пробного ЗНО здійснюється за наявності в учасника таких документів:

  • документа, що посвідчує особу;
  • запрошення-перепустки.

8. Результати пробного ЗНО:

        8.1 Для отримання результатів з предметів пробного ЗНО кожен учасник ПЗНО матиме змогу ввести свої відповіді до сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», доступ до якого буде здійснюватися через «Особистий кабінет учасника ПЗНО»:

з 19.03.2022 р. до 21.03.2022 р. – з української мови, української мови і літератури;

з 26.03.2022 р. до 28.03.2022 р. – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, хімії, фізики, англійської мови, німецької мови, французької мови, іспанської мови.

        8.2Правильні відповіді до завдань ПЗНО будуть оприлюднені:

22.03.2022 р. –з української мови, української мови і літератури;

09.03.2022 р. –з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

        8.3 Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде оголошено:

25.03.2022 р. –з української мови, української мови і літератури;

01.04.2022 р. –з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

 

ПРОПОНУЄМО ОЗНАЙОМИТИСЯ З МАТЕРІАЛАМИ ПРОБНОГО ЗНО

Матеріали пробного ЗНО 2021 року

Матеріали пробного ЗНО 2020 року

Матеріали пробного ЗНО 2019 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень