Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 15:15
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

13 лютого в будинку культури с.Нерубайського відбулося урочисте зібрання ветеранів війни в Афганістані та інших воєн Нерубайської громади та Одеського району. Ветерани вшанували пам’ять загиблих побратимів покладанням квітів. Захід був приурочений 33 річниці виводу військ з Афганістану та 20 річниці створення первинної спілки при Нерубайській сільській раді.

Нерубайський сільський голова Олег Мишаглі привітав ветеранів та нагородив цінними подарунками. Ветеранів привітали голова Одеської районної ради Одеської  області Віталій Барвіненко, заступник голови Одеської районної державної адміністрації в Одеській області Аркадій Мкртичян, голова "Української спілки ветеранів Афганістану та воїнів інтернаціоналістів Одеської області" генерал-майор Юрій Єрмаков, голова ГО "Спілки ветеранів Афганістану та інших воєн міста Одеси" полковник Констянтин Оборин, голова ГО "Одеської районної спілки ветеранів війни в Афганістані та інших воєн" та " Спілки ветеранів війни в Афганістані та інших воєн Нерубайської громади" Олег Ханкін.

В цей день схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку! Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди, наснаги та нових звершень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень