Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!

Дата: 26.02.2022 19:09
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

Шановна громадо! Нерубайська сільска рада запровадила додаткове посилене патрулювання території населених пунктів громади групами, що мають зброю. На території Одеської області запроваджено комендантську годину 26 лютого з 19.00 до 06.00 ранку. Заборонено перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Звертаємось до вас з проханням без нагальної необхідності не виходити з власних будинків і не наражати себе на небезпеку.

УВАГА!!!

Заборонено 27 лютого 2022 року рух транспортних засобів на території Одеської області, крім служб екстреної медичної допомоги, транспортним засобам спеціалізованого призначення, які виконують невідкладне службове завдання, за умови ввімкнення спеціальних світлових сигнальних пристроїв та автомобілів, рух яких дозволено за спеціальними перепустками.

Додатково інформуємо про вуличне освітлення:

Керівництво військової адміністрацій області категорично забороняє вимикати вуличне освітлення в населених пунктах. Оскільки в темну годину можуть здійснювати проникнення на територію диверсійні групи та орудувати мародери. Вимкнуте світло не забезпечую безпеку від сучасної військової техніка, в тому числі і авіації, навпаки при увімкненому вуличному освітленні стає зрозумілим, що це населений пункт, де мешкає цивільне населення.

Зберігайте спокій! Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень