Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 31.05.2022 16:52
Кількість переглядів: 829

Фото без опису

Цьогоріч війна внесла свої корективи у святкування свята останнього дзвоника.. Не чутно веселого сміху на подвір’ях шкіл та в класних кімнатах..Та впевнений, що скоро ми всі разом зустрінемось у рідних стінах шкіл!
Для багатьох школярів останній дзвоник означає довгоочікуваний відпочинок на канікулах. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Бажаю вам, в цей складний воєнний час, знайти свою життєву стежину, реалізувати власні здібності, таланти, побудувати власну успішну долю! Будьте гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! За вами майбутнє!
Шановні наші вчителі та батьки! Вам бажаю здоров’я, душевної рівноваги, мудрості та терпіння! Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Натхнення та невичерпної наснаги!
Миру нам всім і нашій країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень