Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 09.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

3 серпня 2022 року під головуванням Нерубайського сільського голови Олега Мишаглі відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нерубайської сільської ради.

На засіданні були розглянуті важливі питання соціального захисту населення Нерубайської сільської територіальної громади, поліпшення інфраструктурних об’єктів громади, протипожежного захисту населених пунктів громади тощо.

Одним з перших рішень виконавчого комітету було надано матеріальну допомогу дітям з багатодітних сімей, дітям з інвалідністю, дітям сиротам та позбавленим батьківського піклування на підготовку до школи. Нерубайський сільський голова Олег Мишаглі зазначив, що надання необхідної допомоги соціально вразливим верствам населення Нерубайської сільської територіальної громади в належній підготовці дітей до нового навчального року є доброю традицією, яку необхідно продовжувати. В цьому році матеріальну допомогу з місцевого бюджету отримають 139 дітей з числа дітей з багатодітних сімей, дітей з інвалідністю, дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З метою матеріального стимулювання членів Нерубайської сільської територіальної громади, задіяних в патрулюванні населених пунктів Нерубайської сільської територіальної громади у період правового режиму воєнного стану в державі, членами виконавчого комітету було підтримана пропозиція щодо внесення необхідних змін до відповідної місцевої програми Нерубайської сільської ради.

Крім цього, членами виконавчого комітету були погоджені питання направлення коштів на послуги з утримання вулично-шляхової мережі по окремим дорогам в населених пунктах громади.

З метою розширення мережі пожежних гідрантів для поліпшення ситуації з протипожежного захисту та боротьби із пожежами на території населених пунктів громади, рішенням виконавчого комітету було надано доручення Відділу з майнових відносин, розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Нерубайської сільської ради здійснити нагальну закупівлю протипожежного обладнання (пожежних гідрантів) для їх подальшого монтажу та введення в експлуатацію.

На завершення засідання виконавчого комітету були розглянуті ряд заяв громадян щодо реалізації ними прав на власні об’єкти нерухомого майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень