Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Молодь Нерубайської громади вражає» до відзначення Дня молоді 2022

Дата: 12.08.2022 20:20
Кількість переглядів: 585

Міжнародний День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість – неоціненний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Проблем у молоді вистачає, тому держава приділяє особливу увагу молодому поколінню як незамінній рушійній силі розвитку суспільства, його найбільш перспективній генерації, яка розбудовуватиме майбутнє.

У цьому році вперше в історії України День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. Торік Президент Володимир Зеленський підписав указ про перенесення свята молодих людей з метою "підтримки прагнення української молоді до інтеграції до європейської спільноти, утвердження цінностей демократії та свободи, а також з огляду на ініціативу молодіжних організацій та рухів".

Одним із пріоритетних напрямків роботи Нерубайської сільської ради є сприяння розв'язання проблем зайнятості, запобігання негативних проявів і пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, підтримка творчих ініціатив, талановитих та обдарованих молодих людей, сприяння підприємницькій діяльності, допомога молодим сім’ям.

Ми пишаємося молоддю Нерубайської громади, їх досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Щоденною працею молоді люди будують майбутнє нашої громади та країни, наближають Перемогу в війні з російським агресором.

В цей святковий день, бажаємо молоді, щоб джерело ідей не вичерпувало себе, а енергія творити та створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень