Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Молодь Нерубайської громади вражає» до відзначення Дня молоді 2022

Дата: 12.08.2022 20:27
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Міжнародний День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість – неоціненний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Проблем у молоді вистачає, тому держава приділяє особливу увагу молодому поколінню як незамінній рушійній силі розвитку суспільства, його найбільш перспективній генерації, яка розбудовуватиме майбутнє.

У цьому році вперше в історії України День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. Торік Президент Володимир Зеленський підписав указ про перенесення свята молодих людей з метою "підтримки прагнення української молоді до інтеграції до європейської спільноти, утвердження цінностей демократії та свободи, а також з огляду на ініціативу молодіжних організацій та рухів".

Одним із пріоритетних напрямків роботи Нерубайської сільської ради є сприяння розв'язання проблем зайнятості, запобігання негативних проявів і пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, підтримка творчих ініціатив, талановитих та обдарованих молодих людей, сприяння підприємницькій діяльності, допомога молодим сім’ям.

Ми пишаємося молоддю Нерубайської громади, їх досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Щоденною працею молоді люди будують майбутнє нашої громади та країни, наближають Перемогу в війні з російським агресором.

В цей святковий день, бажаємо молоді, щоб джерело ідей не вичерпувало себе, а енергія творити та створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень