Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем вчителя!

Дата: 02.10.2022 18:55
Кількість переглядів: 483

Фото без описуНерубайський сільський голова МИШАГЛІ Олег Григорович привітав освітян громади з Днем вчителя!

Шановні вчителі, вихователі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці! Вітаю Вас зі святом – Днем вчителя!

Наші вчителі – чудові люди, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не лише знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі, а тим паче в умовах повномасштабного вторгнення. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Разом здолаємо всі негаразди! Нехай ваша нелегка, але важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і задоволення.

Щиро зичу вам терпіння, життєвих сил, будьте мудрими і справедливими, і нехай ваш учительський талант зможе реалізуватися повною мірою. Хороших, добрих, творчих вам учнів! А в родині – душевного спокою, міцної підтримки, щастя та благополуччя!

Миру нам всім, здоров’я, любові, достатку і всіх благ! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень