Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нерубайська громада виграла Пілотний проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні!

Дата: 25.10.2022 18:29
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

25 жовтня підписано МЕМОРАНДУМ про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Одеській області, Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Нерубайською громадою в рамках реалізації проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі».

Даний проєкт передбачає посилення безпеки дітей в освітньому середовищі. В Одеській області лише дві громади (Нерубайська та Подільська) виграли можливість відправити своїх спеціалістів на навчання, що проходитиме на базі Львівського державного університету внутрішніх справ. Після навчання спеціалісти з безпеки будуть знаходитись в закладах середньої загальної освіти та працюватимуть над впровадження передового досвіду та інноваційних технік в організації безпеки учасників освітнього процесу, підвищенням рівня захищеності дітей, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них, створенням безпечної інфраструктури на прилеглій до шкіл території та іншим.

Проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» на території України реалізується МВС, Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з МОН, Мінсоц, Мінрегіон, освітнім омбудсменом разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Асоціацією міст України, Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та громадами.

Безпека кожної дитини в навчальному закладі – першочергове завдання для нас! Цьогоріч найбільшими викликами для спеціалістів з безпеки стане робота в умовах війни та дистанційне навчання. Саме у взаємодії органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами вбачається успішне вирішення цих викликів.

Дякуємо начальнику відділу освіти Переверзевій Т.М. та працівникам відділу освіти управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради за участь та перемоги у міжнародних проєктах!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень