Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Нерубайській громаді два проєкти-переможці в рамках партнерської ініціативи DECIDE «Громадський бюджет – на дитячі мрії»

Дата: 28.10.2022 11:29
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

27 жовтня, у приміщенні Нерубайського академічного ліцею 1 відбулися урочисті заходи із привітання переможців конкурсу ШГБ та учителів, які пілотували курс за вибором «Навчаємося жити у громаді» протягом минулого навчального року.

За результатами голосування в рамках партнерської ініціативи DECIDE переможцями стали два проєкти: «Освітньо-культурний хаб "Next level"» (Нерубайський академічний ліцей №1) та проєкт «Велостоянка біля школи» (Нерубайський академічний ліцей №2).

Перший проєкт передбачає оганізацію на подвір’ї сучасного культурно-освітнього хабу "Next Level" із територією для відпочинку, навчання просто неба та проведення свят. Другий - спорудження для школи-ліцею безпечної велопарковки, аби учні могли їздити до школи на велосипеді.

Голові Нерубайської сільської ради МИШАГЛІ О.Г. представниками Офісу швейцарсько-українського проєкту DECIDE були вручені два грошових сертифікати на суму 550 000 грн. та 15 000 грн. для реалізації даних проєктів. Щиро вдячні команді Проєкту за допомогу та підтримку.

Ми щасливі, що в такий нелегкий для країни час наші учні отримали чудову можливість втілити у життя свої дитячі мрії!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень