Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнські учнівські олімпіади для учнів закладів загальної середньої освіти розпочато

Дата: 04.11.2022 15:36
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Відділ освіти Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Нерубайської сільської ради повідомляє про початок Всеукраїнських учнівських олімпіад 2022/2023 навчального року.

03 листопада 2022 року о 14.00 годині комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» провів з вчителями закладів освіти Нерубайської сільської ради онлайн-консультація з питань укладань завдань для ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2022-2023 навчального року на якій обговорювались змістовні питання з предметних олімпіад.

Усі заклади загальної середньої освіти Нерубайської сільської ради приймають активну участь у підготовці та проведенні олімпіад. Учні із великим задоволенням готуються, розв’язують складні завдання, які вивчають на спецкурсах та факультативах.

Не зважаючи на те, що в країні склалася важка ситуація, а це відображається і на навчанні, адже в більшій мірі закладам освіти приходиться працювати у дистанційному режимі. І особливо складно підготувати учнів до таких випробувань, як олімпіади, різні інтелектуальні змагання, конкурси, тощо.

Вчителі нашої громади знаходять вільний час для підготовки учнів, які мають великі бажання приймати участь у різноманітних випробуваннях.

Відділ освіти бажає учням та вчителям нашої громади натхнення, бажання йти до перемоги та успіхів у навчанні і досягнення поставленої мети.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень