Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збройні Сили України - ви надійний щит нашої держави! Незламні герої, що боронять нас від ворога!

Дата: 06.12.2022 13:39
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Цьогоріч ви доводите всьому світу, що найкращі у всьому! Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, що кожен день демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемоги. За вашою спиною кожен українець відчуває себе захищеним!

Військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували і жінки. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

На жаль, війна не проходить без жертв.. Серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир та свободу на рідній землі. Ще раз хочемо висловити щирі співчуття рідним та близьким загиблих наших героїв. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Наші Збройні Сили були, є і будуть справжньою національною гордістю! Гаранти незламності, свободи та цілісності України! В цей святковий день, вітаємо всіх вас зі святом, висловлюємо щиру вдячність кожному, хто стоїть на бойовому посту та захищає територіальну цілісність та національні інтереси країни. Бажаємо здоров‘я, мужності, незламної сили духу, оптимізму та МИРУ всім нам та нашій Україні!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень