Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський конкурс "Птах року-2022"

Дата: 26.12.2022 12:02
Кількість переглядів: 176

Всеукраїнський конкурс "Птах року-2022" цього року  проводився дистанційно у два етапи І етап – обласний – до 20 жовтня 2022 року, ІІ етап-фінальний (Всеукраїнський) – до 15 листопада 2022 року, метою якого було привернення уваги учнівської молоді до проблеми охорони птахів та їх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи.

Активну участь у конкурсі прийняли учні Нерубайського академічного ліцею №2 під керівництвом учителя біології вищої категорії, учителя-методиста Данилової Галини Олександрівни.

Учні закладу Гейко Діана (11-А кл.), Свірідова Анастасія (7-В кл.), Данилов Святослав (7-В кл.) виконали творчі проєкти та дослідження. Роботи учнів отримали високі результати на обласному етапі конкурсу. Небайдужість, виховання відповідальності за стан оточуючого природного середовища, гуманного ставлення до птахів та усього живого повинно бути у серці кожної людини.

Активна життєва позиція дітей нашої Нерубайської громади – це успіх до здійснення мрій та бажань, це крок за кроком дорога до тієї перемоги, на яку чекає кожна дитина нашої держави.

Бажаємо учасникам старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень