Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Нерубайській громаді відбулась зустріч щодо впровадження проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

Дата: 27.12.2022 09:57
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

В Нерубайській сільській раді відбулась координаційна зустріч з розробки алгоритму дій щодо реалізації спільного проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі».

У робочій зустрічі взяли участь заступниця голови Вікторія Катанджян, начальниця відділу освіти Нерубайської сільської ради Тетяна Перевєрзева, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Роман Ліщенко, директори навчальних закладів, представник відділу ЗНС Біляївської територіальної громади ДСНС України в Одеській області, представник національної поліції України, ювенальної превенції, представник соціальної служби Нерубайської сільської ради.

Учасники круглого столу обговорили план дій щодо проведення спільних безпекових заходів відповідно до затверджених планів роботи навчальних закладів. Звернули увагу на основні виклики, передовий досвід та інноваційні техніки в організації безпеки учасників освітнього процесу та напрацювали шляхи підвищення рівня захищеності дітей, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них через реалізацію спільних заходів.

 Нагадаємо, що проєкт "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» впроваджується МВС, Національною поліцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з МОН, Мінсоц, Мінрегіон, освітнім омбудсменом разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Асоціацією міст України, Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та громадами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень