Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 січня – День Соборності України!

Дата: 22.01.2023 13:06
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

105 років тому ми чітко визначили, що Україна має право бути “самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу”. Соборність – це фундамент для побудови демократичної держави, запорука виживання й існування нації. Та ворог намагається в нас це відібрати! Але соборність, то обов’язкова передумова успіху нашого спротиву зовнішній агресії. Ми непоборні, бо єдині як ніколи! Ми захищали, захищаємо і будемо захищати найцінніше – незалежність та суверенність України! Дорогою ціною.. Завжди пам’ятатимемо героїв, що віддали життя за наше краще майбутнє!

В єднанні наша найбільша сила! Тож бажаю вам завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, миру та світлу надію. Кожен має пам’ятати, що є частинкою великого народу великої країни!

Україна соборна. Разом до перемоги!

Слава Україні!

 

Голова сільської ради                                                                                          О.Г.Мишаглі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень