Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 лютого 2023 року в смт. Авангард Одеського району Одеської області відбулася зустріч з педагогічними працівниками Одеського району за ініціативи С. Колебошина

Дата: 03.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

28 лютого 2023 року в смт. Авангард Одеського району Одеської області відбулася зустріч з педагогічними працівниками Одеського району за ініціативи С. Колебошина. На зустріч були запрошені представники фонду ЮНІСЕФ та освітній омбудсмен України С. Горбачов. Обговорювалися важливі питання пов'язані з освітнім процесом закладів освіти. Розглядалися питання оперативної допомоги у психологічній підтримці вчителів та учнів від ГО "Навчай для України" та ЮНІСЕФ.

Приємна несподіванка була для вчителів Нерубайської громади- це нагородження подяками від міністра освіти України Сергія Шкарлета.

Подяки отримали: Рудоманенко Галина Василівна вчитель початкових класів Нерубайського академічного ліцею №1, Сергеєва Олександра Юріївна вчитель початкових класів Нерубайського академічного ліцею №2, Протас Лариса Василівна вчитель початкових класів Холоднобалківського академічного ліцею №3 та Бутетко Марія Георгіївна заступник директора з навчально-виховної роботи Великобалківської гімназії.

Дякуємо організаторам зустрічі!

Бажаємо усім здоров'я та високого професіоналізму на освітянській ниві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень