Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт безкоштовної психо-соціальної допомоги #Одеса_Добра

Дата: 23.03.2023 11:52
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Україна протягом останніх років переживає складні події, які безпосередньо впливають на життя людей. Через війну на Сході країни тисячі людей були вимушені залишити свої домівки та переїхати в інші міста України, відчути на собі втрати близьких та травми від насильства. Також, проблема алкогольної та наркотичної залежності поширена не тільки в Україні, але й у всьому світі, і вимагає негайного вирішення.

З метою підтримки та допомоги тим, хто зазнав травм та стресових ситуацій, у місті Одеса був запущен проект безкоштовної психо-соціальної допомоги #Одеса_Добра. Програма проєкту спрямована на допомогу вимушено переміщеним особам, алко та нарко залежним, військовим та постраждалим від війни в Україні.

Головною метою програми є надання безкоштовної психологічної та соціальної допомоги людям, які потребують її найбільше. В рамках проєкту проводяться різні види психотерапії, такі як індивідуальні та групові консультації з досвідченими психологами та психотерапевтами. Крім того, учасники програми можуть отримати безкоштовні консультації зі соціальних питань, зокрема з проблем з працевлаштуванням та отриманням житла.

Окрім психологічної та соціальної підтримки, проєкт #Одеса_Добра також надає можливість зайнятися корисними заняттями та розвагами. Це може бути участь у спортивних заходах, мистецьких та культурних подіях, волонтерська діяльність та інші активності, які допоможуть людям забути про свої проблеми та познайомитися з новими людьми.

Мета нашого проекту - надання безкоштовної професійної психо-соціальної допомоги для:

• військовим, які зіткнулися з посттравматичним стресовим розладом та їх близьким; 

• біженцям з тимчасово окупованих територій;

• внутрішньо переміщених осіб;

• іншим людям, які потрапили у складні життєві обставини. 

Команда проєкту #Одеса_Добра - це дипломовані практикуючі психологи та психотерапевти з великим досвідом соціально-психологічної допомоги. 

 

Проєкт реалізується за ініціативи і підтримки громадської організації «Роблю Одесу Здоровою» та Одеської філії громадської спілки «Міжнародна Антинаркотична Асоціація».

 

Більш детальна інформація та звернутись за допомогою можна за посиланням: 

https://anti-narkotik.com.ua/uk/blog/novosti/odesa_dobra/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень