Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки з розвитку спорту в області за 2022 рік

Дата: 29.03.2023 13:22
Кількість переглядів: 65

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

28 березня 2023 року в приміщенні Південноукраїнського державного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського відбулося урочисте засідання представників спорту Одеської області щодо підведення підсумків з розвитку спорту в області за 2022 рік. Організатори заходу - Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації; учасники - спортсмени з високими досягненнями, керівники спортивних ГО, директора спортивних шкіл, керівники федерацій, начальники відділів, представники педагогічного університету, голови територіальних громад, керівник районної державної військової адміністрації. Нерубайська територіальна громада увійшла до переліку найкращих в створені умов для розвитку фізичної культури, масового та резервного спорту, популяризацію здорового способу життя серед громад Одещині. Доречі, таке відзначення громада отримала вперше, тим воно й дорожче, що здобуте в важкий рік супротиву військовій агресії російської федерації , при відсутності належного фінансування, блекаутів, повітряних тревог та масового виїзду українців за кордон.

Дякуємо всім, хто є частиною великої спортивної родини Нерубайської громади: тренерам ( інструкторам з фізичної культури), спортсменам ( і наймолодшим, і найстаршим), колегам та партнерам з інших громад та організацій, волонтерам спортивного руху ( вчителі фізичної культури, прихильники певних видів спорту, підприємці-міценати, ветерани спорту тощо), батькам, що є нашою підтримкою та рушійною силою в організації дитячо-юнацького спорту. Особлива подяка за підтримку та постійний супровід Управлінню освіти, культури, молоді спорту та туризму, депутатському корпусу, членам виконкому та голові громади Олегу Мишаглі. Разом ми непоборна сила та ефективна команда!

Неможливо не згадати про велику ціну, яку щодня сплачує ЗСУ за нашу з вами можливість жити та займатись спортом...тримаймо всі фронти! Слава Героям! Слава захисникам України! Слава великій нації!

З повагою начальник відділу молоді та спорту Управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради Олена Вівсюк.

Возможно, это изображение 7 человек, люди сидят и в помещенииВозможно, это изображение 4 человека и люди стоятВозможно, это изображение 7 человек и люди стоятВозможно, это изображение 9 человек, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят, люди сидят и в помещенииВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят, люди сидят и в помещенииВозможно, это изображение 4 человека, люди сидят и люди стоятВозможно, это изображение 10 человек, люди сидят и люди стоят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень