Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки з розвитку спорту в Одеській області за 2022 рік. Нерубайська громада - одна з кращих!

Дата: 29.03.2023 13:24
Кількість переглядів: 70

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

28 березня, на базі Південноукраїнського державного педагогічного університету ім. К.Д.Ушинського відбулось підбивання підсумків з розвитку спорту в Одеській області за 2022 рік. Нерубайська територіальна громада вперше увійшла до переліку найкращих в створені умов для розвитку фізичної культури, масового та резервного спорту, популяризацію здорового способу життя серед громад Одещині, при усіх викликах життя в умовах воєнного стану!

Висловлюємо вдячність всім, хто є частиною спортивного життя Нерубайської громади: спортсменам, тренерам, інструкторам, батькам, працівникам Управління освіти, культури, молоді спорту та туризму, начальнику відділу молоді та спорту Олені Вівсюк. Дякуємо за підтримку, розвиток та популяризацію спорту! Цьогорічні перемоги доводять, що ми здорова, сильна і незламна нація! Нехай скоріше настане перемога! Дякуємо славним захисникам нашої країни, що ви даєте можливість нашим спортсменам розвиватись та доводити світові нашу силу і волю!

Возможно, это изображение 8 человек, люди сидят, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 4 человека и люди стоятВозможно, это изображение 5 человек и люди стоятВозможно, это изображение 2 человека и люди стоятВозможно, это изображение 9 человек и люди стоятВозможно, это изображение 3 человека, люди стоят и люди сидят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень