Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з благодійним фондом «Вітрила дитинства»

Дата: 13.04.2023 13:01
Кількість переглядів: 264

Возможно, это изображение 6 человек и люди учатся

В рамках меморандуму з благодійним фондом «Вітрила дитинства» за ініціативою голови сільської ради Олега Григоровича Мишаглі на минулому тижні відбулася зустріч представників фонду з керівниками управлінь, відділів, служб сільської ради.

Під час зустрічі обговорили результати реалізації проекту «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій, в період війни», який реалізується в громаді протягом 2 місяців, за підтримки Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна".

Спеціалісти проєкту в Нерубайській громаді: психолог, юрист, соціальний менеджер і соціальний педагог, щоденно з 9.00 до 17.00 надають безкоштовну допомогу сім’ям з дітьми у приміщенні школи за адресою: с. Нерубайське, вул. Зелена, 5а, таких категорій:

- вимушено переселеним сім’ям з дітьми;

- одиноким матерям, одиноким батькам;

- багатодітним, малозабезпеченим родинам, сім'ям у складних життєвих обставинах;

- сім'ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами;.

- дітям, які втратили батьків через війну;

- вагітним жінкам з числа вимушено переміщених.

За період реалізації проєкту різними видами послуг вже охоплено понад 78 сімей громади, запрошені до отримання допомоги 228 сімей з дітьми, 164 сім’ї отримали інформаційні консультації, 107 - соцііальні.

Завдяки заходам проєкту 104 дитини прийняли участь у 13 групових психологічних заняттях, спрямованих на розвиток творчих, інтелектуальних здібностей, особистісних якостей, навичок комунікації, прийняття рішень. Батьки отримали 13 психологічних, 17 юридичних консультацій, поспілкувались на 5 спеціальних заняттях для батьків з психологом і юристом, відвідали спільні розвивальні заняття з дітьми, 47 сімей отримали гуманітарну допомогу.

На спільному засіданні були визначені шляхи подальшої взаємодії, заходи проекту, створення єдиного інформаційного простору для обміну важливою інформацією всіх партнерів.

Возможно, это изображение 7 человек

Возможно, это изображение 8 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 9 человек и люди учатсяНет описания фото.Возможно, это изображение 5 человекВозможно, это изображение 5 человекВозможно, это изображение 7 человекВозможно, это изображение 5 человекВозможно, это изображение 6 человек и люди учатся


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень