Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЮ З ВЕЛИКИМ ДНЕМ ХРИСТОВОГО ВОСКРЕСІННЯ!

Дата: 16.04.2023 18:30
Кількість переглядів: 70

Нет описания фото.

Нехай у душі панує тепло та спокій, над головою буде мирне небо, а поряд — рідні та друзі. Нехай благословенне свято принесе у вашу родину розуміння, гармонію та радість. Нехай усі сумніви, жалі та образи залишать вас назавжди, а залишиться лише щастя та любов! Живіть із любов'ю в серці, цінуйте кожен момент свого життя та прислухайтесь до поклику серця. Бережіть себе та своїх близьких, і пам'ятайте - разом ми зможемо досягти кращого майбутнього.

Нехай наша країна завжди буде єдиною та міцною! Нехай ангел своїм великим, надійним крилом закриває всіх нас від негараздів та негод! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе нам благу вість про ПЕРЕМОГУ! Дякуємо славним воїнам, що захищають нас! Завдяки вам, ми можемо відзначати це світле свято! Нехай ці смачні пасочки, що зробили працівниці сільської ради, подарують вам відчуття родинного затишку та любові!

Зі святом Великодня, друзі!

Христос воскрес!

 

Голова Нерубайської сільської ради                                                   О.Г.Мишаглі

Возможно, это изображение 12 человекВозможно, это изображение 2 человекаВозможно, это изображение 9 человекВозможно, это изображение 13 человекВозможно, это изображение 9 человекВозможно, это изображение 8 человекВозможно, это изображение кексВозможно, это изображение кексВозможно, это изображение кексВозможно, это изображение едаВозможно, это изображение 2 человека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень