Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам'яті та примирення: Україна вшановує жертв Другої світової війни

Дата: 08.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 49

Возможно, это изображение 11 человек

Щорічно, 8 травня, Україна відзначає День пам'яті та примирення, щоб вшанувати пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Це день, коли ми згадуємо про трагедії та страждання, що були завдані людству внаслідок Другої світової війни, а також про подвиг наших предків, які захищали свою країну та світ від нацистської загрози. Другий рік вшанування жертв відбувається в умовах повномасштабної збройної агресії Росії, яка веде жахливі воєнні дії на території України. Цей день символізує не лише трагічну подію минулого, але і нагадує про те, що диктатори завжди прагнуть втілити свої імперські амбіції шляхом збройної агресії, ультиматумів та анексії.

Зараз Україна веде боротьбу не лише за своє право на вільне майбутнє, але й захист миру та демократії в Європі. Україна захищає свою територіальну цілісність, свободу і європейські цінності від ворога. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

Захищаймо сенс «Ніколи знову»! Ми боролися тоді і боремось зараз заради того, щоб ніхто й ніколи знову не поневолював інші народи й не знищував інші країни. Перемога обов’язково буде за нами!

Слава всім нашим героям різних часів, які пожертвували своїм життям заради миру та свободи, заради наших з вами життів!

Слава Україні!

Возможно, это изображение 3 человека и памятникВозможно, это изображение 6 человек и памятникВозможно, это изображение 9 человек и Могила неизвестного солдата в СШАВозможно, это изображение 6 человек и памятникВозможно, это изображение 7 человекВозможно, это изображение 3 человека, трава и памятникВозможно, это изображение 5 человек и памятникВозможно, это изображение 8 человекВозможно, это изображение 6 человекВозможно, это изображение 3 человекаВозможно, это изображение 7 человек и свадьбаВозможно, это изображение 8 человекВозможно, это изображение 7 человекВозможно, это изображение 1 человек и памятник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень