Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Голос молоді у житті громади»

Дата: 08.05.2023 17:31
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

На території Нерубайської сільської громади реалізується адвокаційний проєкт, мета якого - ініціювати створення Молодіжної ради при Нерубайській сільській раді, що надасть можливість сформувати команду проактивних однодумців, впливати на створення системної та прозорої молодіжної політики в громаді, створити умови для розвитку молоді та реалізації нових, перспективних ідей та грантових проектів для громади.

Ініціатором даного проєкту виступила завідуюча Холоднобалківською сільською, бібліотекою, координаторка кіноклубу DocuLibFan Рожнатова Олеся у співпраці з начальником відділу молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Нерубайської сільської ради Вівсюк Оленою та менеджеркою з комунікацій Либо Марією. Команда проекту отримала фінансову підтримку у розмірі 20 000 гривень на залучення експертів під час реалізації проекту, закупівлю необхідних матеріалів, обладнання та брендованої продукції  для проведення зустрічей.

«Одним з мотиваційних чинників, у написанні проекту, постала мета у ефективному залученні молоді до формування і реалізації молодіжної політики. Але ефективність тут прямо залежить від рівня компетенцій та вмотивованості молодих людей. Тому дуже важливо навчити їх формувати цілі, будувати команди, знаходити підтримку своїх ідей» - зазначає  Вівсюк Олена Іванівна.

«Важливо згуртувати  активну та свідому молодь на місцях, налагодити комунікацію з представниками органів місцевого самоврядування, навчити ініціативну молодь організовувати заходи та створити стійку команду, яка систематично працюватиме з молоддю на місцях, -  саме ці завдання ми ставимо перед собою під час реалізації проекту», - доповнює Рожнатова Олеся.

Наразі команда проєкту працює над опитуванням молоді, яке дозволить визначити інтереси та потреби молоді в Нерубайській сільській громаді. Тож, запрошуємо молодих людей віком 14-35 років пройти анкетування https://forms.gle/yXyLqdzE1jhHUZHg9 і висловити свої думки для їх подальшого врахування.

Довідково:

Адвокаційний проект «Голос молоді у житті громади» реалізовується за підтримки Мережі DOCU/CLUB, фінансується Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень