Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з учнями 9-11 класів в рамках "адвокаційного проєкту "Голос молоді в житті громади" на базі Холоднобалківського академічного ліцею

Дата: 19.05.2023 14:25
Кількість переглядів: 195

Возможно, это изображение 12 человек

17 травня 2023 року відбулась зустріч з учнями 9-11 класів в рамках "адвокаційного проєкту "Голос молоді в житті громади" на базі Холоднобалківського академічного ліцею.

Під час зустрічі обговорили питання щодо потреб молоді, як захищати свої права та відстоювати інтереси, розглянули основні важелі впливу на соціальні та культурні процеси в громаді та необхідність створення Молодіжної ради.

Захід організували та провели: координатор проекту "Голос молоді в житті громади", завідуюча Холоднобалківської сільської бібліотеки, членкиня ГО "АГРУ", керівниця кіноклубу DocuLibFan Олеся Рожнатова ; начальник відділу молоді та спорту Управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради Олена Вівсюк; голова ГО "Молодіжна рада Одеської області", керівниця СпівДія Хаб Одещини Юліана Назо.

Дякуємо всім учасникам зустрічі за активність та приємне спілкування! 😉✌️

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації заходу начальнику відділу освіти управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради Тетяні Переверзєвій та директору Холоднобалківського ліцею Ракицькій Надії Павлівні.

Возможно, это изображение 13 человек и люди учатсяВозможно, это изображение 11 человек, люди учатся и столВозможно, это изображение 12 человек, люди учатся и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень