Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято останнього дзвоника

Дата: 29.05.2023 13:41
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Дорогі учні, випускники, вчителі та батьки!🔔🔔🔔

Останній дзвоник приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас, тим паче сьогодні, коли наша країна переживає непрості часи та бореться за свою свободу та незалежність. Але це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань. Сьогодні, дозвольте мені висловити вам слова сподівання, міцності та підтримки, що разом ми здолаємо всі негаразди!

Всі ми стали свідками того, як на наших з вами очах твориться історія. Ви, наші любі учні, покоління з потужними ідеалами та незламним духом, ви маєте велику силу змінити світ на краще. Ви вже продемонстрували свою мужність, розуміння і відданість, показуючи, що нічого не може зупинити волю до навчання, розвитку і творчості. Хоча війна тяжко випробовує нашу націю, ми віримо в те, що ви, молоді люди, станете надією нашої України. Ваші мрії, таланти і знання стануть кроками до миру, свободи і процвітання.

Мої вітання, моя подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям. Хоч ми і зіткнулися з викликами, які можуть здатися непереборними, пам'ятайте, що ми єдині, ми стоїмо пліч-о-пліч, об'єднані своїми мріями та надіями на краще майбутнє, на довгоочікувану перемогу! Дякую вам за підтримку та незламність!

Дітки та педагогічний колектив разом з батьками Нерубайського ліцею #1 передали малюнки та каравай для військовослужбовців наших Збройних сил! Мав почесну місію передати привітання відважним воїнам, що бережуть нас з вами від ворога! Своєю чергою військовослужбовці подякували за увагу, шану та підтримку! Слава Україні! Героям слава!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів! Нехай літо буде щедрим на хороші новини, приємні враження та здійснення мрій!

 

Голова Нерубайської сільської ради                                               О.Г.Мишаглі

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень