Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабутні літні канікули у Холоднобалківському академічному ліцеї №3

Дата: 02.06.2023 10:28
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Пришкільні літні табори у закладах загальної середньої освіти Нерубайської територіальної громади розпочали свою роботу.

Діти з великим задоволенням продовжують ходити до школи, бо кожного ранку на них чекають цікаві розваги, веселі конкурси, різноманітні майстер-класи, всілякі спортивні змагання та й взагалі гарний щоденний відпочинок.

Залюбки, діти кожного ранку разом з вчителями роблять ранкову зарядку та під веселу музику, підспівуючи, гарно танцюють.

Табір відпочинку "СОНЦЕГРАЙ", саме таку назву обрали вчителі для своїх найулюбленіших учнів, бо саме така назва надихає позитивною енергією вихованців закладу.

Заступник директора з виховної роботи Романенко Тетяна просто насолоджується результатами своєї роботи, бо це є задоволення від дітей, які позитивно налаштовані на відпочинок.

План роботи, складений на кожний день, своєю різноманітність вражає дітей. Це і День спорту, день квітів, день мистецтва, День захисту дітей, День партизанської слави, день української мови, день українознавства. І до кожного дня розроблені і майстер класи, і конкурси малюнків, і конкурси композицій з квітів, і патріотичні вікторини під назвою "Я патріот своєї країни!"....

Дякую адміністрації, педагогічним працівникам Холоднобалківського академічного ліцею №3 за таку плідну та корисну роботу задля миру для наших дітей та нашої рідної країни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень