Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пізнавальний захід для малечі в селищі Усатове

Дата: 22.06.2023 11:12
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

21 червня разом з депутатами Нерубайської сільської ради від селища Усатове, Миколою Федькаловим, Рустамом Шарбатовим, Одеським районним управлінням ГУ ДСНС України в Одеській області, Головним управлінням ДСНС України в Одеській області провели захід для діток, батьків та мешканців селища щодо покращення знань з правил пожежної безпеки, поводження з вибухонебезпечними предметами та їх шкідливої дії.

На заході було розгорнуто дві локації. На дитячому майданчику дітки розважались з аніматорами та отримали солодощі. На другій, пізнавальній, у формі гри, співробітники ДСНС довели розгорнуту інформацію про правила пожежної безпеки, з допомогою 3D-макетів розповіли про вибухонебезпечні предмети та їх небезпеку. Вогнеборці ознайомили дітей та всіх присутніх з пожежними автомобілями, своїм спорядженням та обладнанням, що використовують при ліквідації надзвичайних ситуацій. Також кожен зміг спробувати себе у ролі пожежника, загасивши умовну пожежу.

Дякуємо працівникам ГУ ДСНС в Одеській області за надважливі, в цей складний для країни час, знання та навички у поводженні під час надзвичайних ситуацій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень