Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаю з Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 14:13
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Сьогодні, ми відзначаємо 27-му річницю з Дня прийняття нашого найважливішого закону - Конституції України. Це - фундамент нашої державності, гарант прав та свобод кожного громадянина.

Ст. 1 Конституції України наголошує на важливості національного суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості меж. Закріплює нашу незалежність, свободу і є основою для розвитку нашої країни.В умовах сьогодення – це найбільша цінність, за яку боремось і обов’язково переможемо!

Ми пишаємось своєю країною та вшановуємо тих, хто захищав і захищає незалежність та демократію. Щоб кожен в світі знав, що Україна – суверенна, незалежна, демократична, правова. Так було завжди, так є і так буде! Нехай і надалі Конституція України залишається невіддільною частиною життя кожного українця!

Бажаю в цей день подальших досягнень на шляху до майбутнього, яке ми самі будуємо відповідно до засад нашої Конституції. Пам’ятаймо про важливість конституційних цінностей та їх дотримання! Бажаю всім нам миру, справедливості, збереження суверенності та цілісності України!

 

Нерубайський сільський голова                                             О.Г.Мишаглі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень