Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2023 10:24
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Фото без опису

ВІДЕО 

Сьогодні ми відзначаємо найважливіше свято для кожного українця – День Незалежності України. Це свято символізує нашу незламну духовну силу, нашу відданість і гордість за нашу Батьківщину та одвічну боротьбу за її краще майбутнє! Вчора ми вшановували символ нашої державності, що єднає нас всіх - Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює в собі багатовікову історію нашого народу, його боротьбу за волю та незалежність.

Ми пам'ятатимемо героїчний подвиг всіх, хто в минулому проливав кров та сьогодні віддає своє життя за нашу волю і свободу. Вічна шана полеглим Героям! Сьогодні ми вдячні нашим військовим, які мужньо стоять на захисті нашої країни. Ви з піднятою головою несете Прапор України - символ гідності та честі. Низький вам уклін! Слава Збройним Силам України!

Сьогодні день, коли ми підтверджуємо нашу гідність, нашу готовність стояти пліч-о-пліч, захищаючи свою країну від ворога. Нехай наша незалежність завжди буде для нас найціннішим скарбом, який ми оберігатимемо та примножуватимемо для майбутніх поколінь. Нехай наше прагнення до розвитку, свободи та процвітання завжди буде нашою натхненною метою. Бажаю найскорішої Перемоги та Миру всім нам і нашій Україні!

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦

 

Голова Нерубайської сільської ради                                                              О.Г.Мишаглі

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень