Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем села Нерубайське!

Дата: 28.08.2023 11:24
Кількість переглядів: 1318

Фото без опису

В цей день ми разом відзначаємо нашу спільну історію, традиції та дух української нації. Кожен з вас, кожна родина є важливою ланкою нашого спільного майбутнього. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і це свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з Вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. Ми не можемо ні на хвилину про це забути, маємо бути сильними та згуртованими. В нас забрали можливість святкувати день села, як ми це робили раніше. Але наразі ми спрямовуємо всі свої зусилля на боротьбу з агресором та наближення Перемоги, після якої обов’язково відзначатимемо наші свята у великому сімейному колі односельців.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. Зберігати традиції та рухатись вперед, мріючи про чисте та мирне небо над нами. Село Нерубайське є важливою частиною нашої держави та громади, де ви, як талановиті та працьовиті патріоти, живете з надією та вірою на краще. Ваша активність, сила волі, розум, громадянська свідомість – є рушійною силою для розвитку села та держави. Продовжуємо йти до спільної мети разом!

В цей день хочу побажати, щоб у нас з вами не було тривог і вибухів, щоб наша малеча росла щасливою та безтурботною, щоб ті, хто зараз захищає Батьківщину, повернулися живими та невразливими! А пам’ять про тих, хто віддав своє життя заради миру в Україні, завжди буде в наших серцях. Велика шана Героям!

Також бажаю добра Вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя. Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє! Зі святом! З днем села!

Дякую оркестру Військово-Морських сил Збройних Сил України (керівник Любомир Сукенник) та всім артистам нашої громади за чудову атмосферу свята!

Слава Україні!🇺🇦

Героям слава!🇺🇦

 

Голова Нерубайської сільської ради                                                                О.Г.Мишаглі

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень