Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 серпня 2023 року відбувся ФОРУМ СПЕЦІАЛІСТІВ ІЗ БЕЗПЕКИ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Дата: 30.08.2023 17:05
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

25 серпня 2023 року відбувся ФОРУМ СПЕЦІАЛІСТІВ ІЗ БЕЗПЕКИ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ за участю Міністерства внутрішніх справ України, представників Національної поліції, ДСНС, представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, голова Представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін, радник-уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук, заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерій Іонан розглянули ключові аспекти освітнього середовища.

Обговорили досягнення і проблеми у реалізації експериментального проєкту "Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі ". Тож маємо над чим працювати.

Наша Нерубайська громада приймає участь у пілотному проєкті "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі ". Присутніх на Форумі цікавила наша робота, наш погляд, наші досягнення та проблеми у реалізації проєкту.

Дякую організаторам Форуму за таке професійне об'єднання, за співпрацю та партнерство усіх причетних до реалізації та забезпечення належного рівня безпеки в освітньому середовищі всіх учасників освітнього процесу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень