Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні благодійному фонду «Вітрила дитинства» виповнюється 10 років!

Дата: 13.09.2023 20:24
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Привітати спеціалістів фонду, які постійно працюють на благо та захист дітей і батьків. від Нерубайської громади завітали спеціалісти служби у справах дітей.

 

Спочатку всі взяли участь у майстер-класі за спеціальною технікою «торцювання» з гофрованого паперу. Потім діти, за допомогою дорослих, висаджували заздалегідь підготовлені квітучі рослини (гібіскуси, хризантеми, гліцинію) біля Нерубайського ліцею №2, де з березня 2023 року розмістився проєкт "Надання соціально-психологічної допомоги сім'ям з дітьми вразливих категорій в період війни", який реалізується БФ "Вітрила Дитинства», за підтримки МБО БФ «СОС Дитячі Містечка Україна».

 

Висаджені сьогодні рослини щорічно будуть радувати своїми квітами всіх, хто буде приходити до школи. Після посадки рослин всіх чекав святковий торт та інші солодощі.

 

Відділи та служби громади постійно співпрацюють з проєктом через спільні заходи, участь дітей у місцевих фестивалях, конкурсах, святах.

 

Спеціалісти фонду постійно проводять майстер-класи, різноманітні заняття для дітей, готують концерти, надають батькам психологічні, соціальні, юридичні консультації.

 

БФ «Вітрила дитинства» - наш надійний партнер у діяльності в інтересах дітей.

 

Від Нерубайської громади бажаємо успіхів і натхнення, подальшого розвитку та процвітання! Дякуємо за плідну співпрацю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень