Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття класу безпеки в Нерубайському академічному ліцеї № 1

Дата: 04.10.2023 15:59
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

ВІДЕО

28 вересня 2023 р відбулося урочисте відкриття класу безпеки в Нерубайському академічному ліцеї № 1. Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’я збережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.

Створення та функціонування класу безпеки сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти різних вікових груп зможуть в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створений ігровий куточок.

На відкриті були присутні: сільський голова Мішаглі О.Г., працівники ДСНС Шарбатов Рустам та Кононенко Євген, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Ліщенко Роман.

Вже сьогодні під час відкриття класу безпеки відбувся перший такий урок для нерубайських школярів. Спеціалісти ДСНС ознайомили учнів із правилами пожежної безпеки та зробили відповідну демонстрацію на модулях, презентували дитячу тривожну валізку й розповіли, як діяти при сигналі повітряної тривоги. У свою чергу сапер розповів дітям про вибухонебезпечні предмети та мінну безпеку, а представник Нацполіції ознайомив із заходами безпеки на дорозі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень