Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛА ВЕЛИКА БАЛКА!

Дата: 22.10.2023 23:21
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Вітаю вас зі святом, з Днем села! Це свято єдності, традицій, гордості за нашу землю, її боротьбу з ворогом та спільні досягнення з розвитку. Кожен день ми висловлюємо вдячність тим, хто відстоює нашу країну у боротьбі за її незалежність. Кожен день пам’ятаємо та шануємо пам’ять про загиблих героїв!

Ми відзначаємо це свято зі смутком у серцях, але це лише підсилює нашу волю та рішучість. Ми об'єднані в боротьбі за мир та незалежність. Наше село - це місце, де кожен з нас знає один одного, де дружба, підтримка та сімейне тепло завжди близькі. Днем села ми вшановуємо всіх, хто вніс свій внесок у розвиток нашої громади, будуючи її крок за кроком.

Нехай у ваших домівках панує мир та спокій, і всі ваші мрії збуваються. Нехай наше село процвітає, а наша єдність лишається незмінною. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу! Бажаю вам всім здоров'я, благополуччя та гармонії! Миру нам і нашій Україні!

Зі святом!🇺🇦

Голова Нерубайської сільської ради                                                    О.Г.Мишаглі

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень