Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласна виставка - акція «Ялинка» - 2023 року

Дата: 22.12.2023 14:38
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

З 11 грудня по 26 грудня 2023 року проводиться щорічна обласна виставка-акція  «Ялинка», що є частиною Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Головна мета цього заходу – підтримка творчості серед учнів та вихованців, а також виховання бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні новорічно‑різдвяних композицій, які символізують і відображають новорічну та різдвяну флористику, залучення молодого покоління до джерел і процесу створення виробів українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік.

Учасники мають можливість виявити свої таланти, створюючи новорічні композиції та українські сувеніри, що символізують свята та національне мистецтво.

Крім того, участь у цьому заході стимулює не лише творчий пошук, а й поглиблене вивчення українських традицій, ремесел та народної культури. Це інтегрований підхід, який сприяє розвитку не лише художнього смаку, а й вихованню глибокої поваги до національної спадщини.

Обласна виставка-акція "Ялинка" - це не лише подія для оцінки та нагородження найкращих творчих робіт. Це своєрідний процес, що формує цінності та відображає турботу про майбутнє, де молодь через власні витвори розкриває красу та багатство української культури, створюючи таким чином підвалини для світлого й творчого майбутнього.

Відділ освіти надіслав найкращі вироби учнів нашої громади еколого-натуралістичному підрозділу Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.

Кращі роботи направляються для участі у Всеукраїнських конкурсах: новорічно-різдвяній виставці «Новорічна композиція» та виставці-конкурсі «Український сувенір» у Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень