Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання щодо розгляду проектів містобудівної документації – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с. Холодна Балка Нерубайської сільської ради Одеської області» та «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с.

Дата: 22.12.2023 15:26
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Громадські слухання щодо розгляду проектів містобудівної документації – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с. Холодна Балка Нерубайської сільської ради Одеської області» та «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с. Алтестове Нерубайської сільської ради Одеської області» та звітів про стратегічну екологічну оцінку, які відбудуться 27 грудня 2023 року об 11:00 за адресою: Одеська область, Одеський район, Нерубайська сільська рада, село Холодна Балка, вул. Шкільна, 15 (приміщення актового залу Холоднобалківського ліцею №3).

Також буде проведена презентація проектів містобудівної документації – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с. Холодна Балка Нерубайської сільської ради Одеської області» та «Генеральний план та план зонування території (зонінг) с. Алтестове Нерубайської сільської ради Одеської області» 10 січня 2024 року об 11:00 за адресою: Одеська область, Одеський район, Нерубайська сільська рада, село Алтестове, вул. Лиманна, 32Б (приміщення сільського клубу).

Додатково повідомляємо, що громадські обговорення щодо вищевказаних проектів містобудівної документації триває з 8 грудня 2023 р. по 10 січня 2024 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку "Нерубайська сільська рада повідомляє про оприлюднення звіту про стратегіну екологічну оцінку в рамках розроблення проєкту документа державного планування - Генеральний план та план зонування території (зрнінг) с.Алтестове Нерубайської сільської ради Одеської області та початок процедури розгляду і врахування зауважень та пропозицій громадськості 

 

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку "Нерубайська сільська рада повідомляє про оприлюднення звіту про стратегіну екологічну оцінку в рамках розроблення проєкту документа державного планування - Генеральний план та план зонування території (зрнінг) с.Холодна Балка Нерубайської сільської ради Одеської області та початок процедури розгляду і врахування зауважень та пропозицій громадськості 

 

ДОДАТКИ

Холодна Балка СЕО

Алтестово СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень