Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«АКТИВНА МОЛОДЬ - СИЛЬНА ГРОМАДА». ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ГО "ЦЕНТР ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ" ТА НЕРУБАЙСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 28.03.2024 11:42
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

В лютому 2024 року Нерубайська громада взяла участь проєкті "Активна молодь - сильна громада" від ГО "Центр політичних студій" за підтримки Проєкту USAID "Говерла". Метою Проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад, підвищення рівня практичних знань та навичок членів цих рад для ефективної участі у житті громади та процесах прийняття рішень. Всього до Проєкту долучено 30 територіальних громад з Волинської, Рівненської та Одеської областей.

26 березня між ГО "Центр політичних студій" (директор Світлик Віталій) та Нерубайською сільською радою підписано Меморандум про співпрацю. Основними пріоритетами цього документа є розвиток співробітництва в питаннях співпраці у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей у рамках реалізації проєкту "Активна молодь - сильна громада".

В ході робочої зустрічі обговорено наступні кроки членів Молодіжної ради по взаємодії та заплановано проведення першого навчального модуля "Школи молодіжних рад". Тож запрошую мешканців громади та ВПО віком від 14 до 35 років взяти участь в проєкті й отримати корисні знання та навички у сфері молодіжної політики, стати активним членом молодіжної спільноти громади та знайти однодумців. Орієнтовна дата проведення навчання - 7 квітня 2024 року, контактна особа - Цисс Христина (тел. 093 969 7968).

Вдячні відділу молоді та спорту Управління ОКМСТ та нашій молоді за бажання розвиватись та бути активними в житті громади! Це ключовий крок до побудови міцного та успішного суспільства. Ваше прагнення сприяти розвитку та допомагати іншим є дуже цінним. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших зусиллях та натхнення у творенні позитивних змін навколо себе!

Долучайтесь! Будьте активними!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень