Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗІ СВІТЛИМ ВЕЛИКОДНЕМ! ХРИСТОС ВОСКРЕС!🌿

Дата: 05.05.2024 11:54
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Цьогоріч ми знову зустрічаємо світле свято Великодня в умовах повномасштабного вторгнення! Ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, ми є свідками й учасниками цього непростого протистояння. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну, наші рідні міста, життя кожного українця. Саме в цей день ми ще більше маємо вірити в нашу незламність та вкотре доводимо, що разом можемо подолати всі негаразди й спільними кроками наближаємо ПЕРЕМОГУ! Ми завжди підтримуємо та надаємо всебічну допомогу нашим славним ЗСУ! Тому, в переддень Великодня, передав нашим воїнам святкові смаколики від нашої громади. Щиро вдячний працівникам Нерубайського СБК, Музею-комплексу «Партизанської Слави», Великобалківської гімназії та сільського клубу за те, що долучились до привітань наших захисників!

 

Зичу всім вам здоров’я, злагоди, благополуччя. Нехай Господь дарує Вам свою любов та міцну віру в душі. Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. Нехай наші помисли завжди будуть чистими, серця сповнені милосердя й щирої любові до ближнього, а душі відкритими для добра.

 

Щиро бажаю нам усім, щоб сонце ПЕРЕМОГИ і МИРУ зійшло над нашою Україною! Зі святом!🇺🇦

 

Сільський голова                                      О.Г.МИШАГЛІ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень