Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 червня в селищі Усатове Нерубайської ОТГ відбувся захід для дітей, присвячений Дню захисту дітей

Дата: 07.06.2024 15:19
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

За традицією, яку заснували депутати Нерубайскої сільської ради, вже де-кілька років поспіль, а в цьому році долучилась Молодіжна рада Нерубайскої сільської ради, щодо покращення знань правил пожежної безпеки, вибухонебезпечні предмети та їх небезпека, поводження себе при виявленні вибухонебезпечних предметів та яку загрозу вони несуть. Так, спільно з Асоціацією добровільних пожежників України,

Мобільного класу безпеки ДСНС, Молодіжною радою Нерубайскої ОТГ, керівництвом Нерубайської сільської територіальної громади, ГО « Громадський патруль «Нерубайське», проведено захід.

В заході у формі грі співробітниками ДСНС та МВС в Мобільному класі було проведено заняття щодо правил пожежної безпеки, за допомогою 3D-макетів розповідь про вибухонебезпечні предмети та їх небезпеку. Вогнеборці поділилися своїм досвідом та розказали юним гостям про пожежні автомобілі, своє спорядження та обладнання з яким працюють при ліквідації надзвичайних подій.

Велику вдячність за такий пізнавальний захід висловлюємо керівництву ГУ ДСНС в Одеській області.

В ході заходу був організований ОКМСТ Нерубайскої ОТГ концерт з виступом маленьких артистів, аніматори та майстер-класи.

Також дітки змогли переглянути в спеціальному автотранспорті мультфільм у форматі 8D.

Велику вдячність та Подяку висловлюємо керівництву ПАН «Крамниця» ФОП Надежда Лелека за морозиво для дітей нашого селища.

В кінці заходу кожна дитина отримала солодощі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень