Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлення Волонтерської Платформи завершено!

Дата: 03.07.2024 10:58
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Національна волонтерська платформа розпочала діяльність у 2021 році та є яскравим прикладом згуртованої роботи широкого кола молодих людей і організацій, які завзято займаючись волонтерством, беруть участь у житті країни та допомагають своїм громадам.

 

З 24 лютого 2022 року Платформа переорієнтувала свою діяльність та активно допомагає як військовим, так і цивільному населенню за такими напрямами: автоволонтерство; потреби захисників у речах; допомога захисникам України; донорство крові; потреба у ліках; кібер-атаки та ІТ-допомога; допомога біженцям; надання житла ВПО; допомога тваринам тощо.

 

На сьогоднішній день повністю оновлено Волонтерську Платформу завдяки Українська Волонтерська Служба у співпраці з Міністерство молоді та спорту України та UNICEF Ukraine.

 

Відповідно до дослідження UNICEF Ukraine Національну волонтерську платформу оцінили як  один з найбільш поширених проєктів серед молодих людей.

 

Як працює Волонтерська Платформа?

-  верифікує кожну нову організацію та можливість, яка потрапляє на ресурс;

- контактує з організаціями, пропонує додаткові можливості та підтримку;

- допомагає зі створенням можливостей, написанням текстів та комунікацією з волонтерами, але найголовніше — спрощує пошук волонтерської допомоги;

- вибудовує цілу екосистему залучення людей до волонтерства через локальні канали та інші ресурси Української Волонтерської Служби.

 

Для організації та волонтерів створено окремі кабінети.

Волонтер може знайти можливість за декілька кліків — без додаткових форм чи контактів, а організація має всі необхідні дані в одному місці.

 

На Платформі з’явилося багато додаткової мотивації — нагороди, відстежування волонтерських годин та інші можливості, як, наприклад, випадкове волонтерство.

Найголовніше, що кожен волонтер/-ка тепер можуть отримати сертифікат з кількістю волонтерських годин, і використати його, як перевагу для навчання чи інших програм.

 

Долучайтеся до Національної волонтерської платформи за посиланням: https://platforma.volunteer.country/

 

#безбарʼєрність


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень