Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Холоднобалківська сільська бібліотека отримує підтримку з-за океану

Дата: 04.07.2024 13:27
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Днями Холоднобалківська сільська бібліотека поповнилася цінною добіркою літератури, яка  надійшла від Христини Піхманець, заступниці директора Суботньої школи українознавства в місті Нью-Йорк (США).

Серед дарунків – серія дитячих та юнацьких коміксів і манг про пригоди, добірка літератури про емоції: як їх розпізнати та зрозуміти; путівник світом дорослішання для хлопців, а також серія книг, яка допоможе батькам у легкій формі поговорити з дітьми про важливе: "Хто я?", "Що таке щастя?", "Що таке свобода?", "Що добре, а що погано?".

Ці книжки – справжній скарб для всіх нас. Вони розширюють горизонти знань, відкривають нові світи і допомагають кожному з нас пізнавати багатство української культури та літератури. Ми щиро вдячні Христині Піхманець за її небайдужість та підтримку бібліотеки. Її внесок є важливим кроком у збереженні та популяризації української спадщини серед наших читачів.

Простір Холоднобалківської сільської бібліотеки завжди відкритий для спілкування, обміну враженнями та літературних зустрічей. Завдяки новим книжкам бібліотекарі зможуть  організувати ще більше цікавих заходів, обговорень та читань, що збагатять нашу громаду новими знаннями та натхненням.

Запрошуємо всіх вас завітати до бібліотеки, ознайомитися з новими надходженнями та разом поринути у чарівний світ книгочитання. Ваша підтримка та участь роблять бібліотеку місцем, де літературні мрії стають реальністю.

Ще раз щиро дякуємо Христині Піхманець та всім друзям і партнерам бібліотеки за невпинну підтримку!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень