Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 17:36
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Україна має величну історію, багату культуру і традиції, які ми маємо берегти та передавати наступним поколінням. Наш народ завжди був волелюбним та прагнув справедливості, і сьогодні ми продовжуємо цю боротьбу, відстоюючи своє право на незалежність та мирне життя.

В цей день ми вшановуємо всіх, хто боронив і продовжує боронити нашу державу. Їхня мужність і відданість є прикладом для кожного з нас. Ми вдячні нашим захисникам, які кожного дня стоять на варті нашої свободи!

Цього року День Державності України відзначатиметься 15 липня – з огляду на перехід Православної церкви України та Української греко-католицької церкви з 1 вересня 2023 року на Новоюліанський стиль календаря. За перенесення Дня Державності проголосував парламент 14 липня минулого року. Оскільки День Української Державності має привʼязку до релігійної традиції, перенесення памʼятної дати синхронізує її відзначення з новим календарем.

Нехай це свято об’єднає нас у нашій спільній меті – зберегти і зміцнити нашу державу. Бажаємо кожному незламної віри в майбутнє і нових досягнень на благо нашої рідної України!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень