Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2023 р., 11:47
20 лютого 2023 року секцію з боксу відділу молоді та спорту Управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради відвідав Чемпіон світу з боксу Юрій Захарєєв. Довідка: у листопаді 2021 року Захарєєв переміг на Чемпіонаті світу з боксу в Белграді. 19-річний боксер завоював золоту медаль у ваговій категорії до 71 кг, ставши наймолодшим чемпіоном світу з боксу в історії України. До того наймолодшим чемпіоном був 21-річний Василь Ломаченко. Під час зустрічі наші спортсмени спілкувались з Чемпіоном, брали автографи, обмінювались подарунками та провели чудову фотосесію. Відділ молоді та спорту управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради щиро дякує за організацію зустрічі родині Ганєвих  та висловлює захоплення дружині Тетяні та самому Юрію Захарєєву. Така підтримка молоді громади для нас є безцінною 💙💛
25 Січня, 2023 р., 14:47
22 січня 2023 року юні спортсмени Нерубайської громади приймали участь в обласному дитячому турнірі "Хрещенські морози" з боротьби самбо  серед юнаків та дівчат 2009-2010, 2011-2012, 2013-2014, 2015-2016 р.н.  💙💛 Срібними призерами обласних змагань стали: Гальченко Георгій 🥈, Звягін Матвій🥈, Кірчев Євген🥈, Макаревська Ангеліна🥈; бронзові медалі вибороли: Лунгу Євген🥉, Драченко Володимир🥉, Щербіна Кіра🥉, Мамотливий Ілля🥉, Гранкін Даніїл🥉, Макаревський Владислав🥉. Також в четвірку найсильніших увійшли: Деміденко Дмитро, Гулько Віталій. Вітаємо всіх наших спортсменів та їх родини з високими досягненнями! Дякуємо тренеру та керівнику секції з самбо Черненькому Юрію Івановичу за високопрофесійну підготовку спортсменів!  З повагою начальник відділу молоді та спорту управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради Олена Вівсюк.
26 Грудня, 2022 р., 12:14
Відділ молоді та спорту Управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради  вітає всіх друзів з Різдвом Христовим! Бажаємо всім миру та злагоди, міцної віри в Перемогу та щасливе життя, терпіння та сил здолати "темні часи". Дякуємо всім захисникам та бійцям культурного, спортивного, інформаційного, волонтерського фронтів за стійкість та незламність.
26 Грудня, 2022 р., 12:06
Закінчується важкий та буремний 2022 рік і спортивна спільнота Нерубайської громади підводе підсумки своїх досягнень та виконання поставлених цілей та завдань . 23 грудня 2022 року Нерубайський сільський голова Олег Мишаглі відзначив представників секції з боксу відділу молоді та спорту управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради за високі досягнення та якісну  підготовку спортсменів .   Переможці турнірів з боксу: Передістов Володимир, Ганєв Микита, Резніченко Іван та  Свинарчук Микита отримали подяки та цінні подарунки. Дякуємо молодим спортсменам за високу мотивацію та щоденні тренування.🏆🥇🏆 Також дуже приємно, коли захоплення дітей підтримують батьки та допомогають в реалізації мети. За співпрацю з секцією та підтримку спорту в громаді відзначено Ігоря Миколайовича Свинарчука. 🏆🥇Подякою за сумлінну працю та розвиток боксу в громаді нагороджено інструктора з фізичної культури Смірнова Віктора Сергійовича. Саме тренер є флагманом та наставником спортсменів і від його взаємодії з вихованцями залежать результати роботи. Пишаємось нашим колегою та дякуємо за терпіння та організацію підготовки спортсменів в важких умовах воєнного стану. З повагою начальник відділу молоді та спорту управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради Олена Вівсюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень